5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

היי חברים חובבי אוכל! היום, אנחנו מתפנקים במטבח עם קלאסיקה – רוטב אלפרדו. המרקחת החלומית הקרמית הזו היא כמו חיבוק חם לפסטה שלך. אז, תפוס את הסינר שלך, בוא נתחמם!

המקור של רוטב אלפרדו

רוטב אלפרדו מוצא את שורשיו ברומא, איטליה, שם בחור בשם אלפרדו די לליו הקציף אותו לראשונה בתחילת המאה ה-20. האגדה מספרת שהוא יצר אותו עבור אשתו ההרה (נקודות בראוניז עיקריות). מהר קדימה, ועכשיו זה כוכב פסטה עולמי.

רכיבים להכנת רוטב אלפרדו

1 כוס (225 גרם) חמאה ללא מלח
2 כוסות (475 מ"ל) שמנת כבדה
2 כוסות (200 גרם) גבינת פרמזן, מגוררת
1 כפית אבקת שום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט (לא חובה אבל מוסיף מגע קסום)

היתרונות התזונתיים של רוטב אלפרדו

בואו נהיה אמיתיים – רוטב אלפרדו הוא לא בדיוק סלט, אבל לא הכל רע. חמאה ושמנת מביאים כמה קלוריות, אבל פרמזן מוסיפה מנה של חלבון וסידן. זה סוג של רוטב לפנק את עצמך, ואנחנו כאן בשביל זה.

תְשׁוּאָה:

המתכון הזה מלביש בנדיבות כ-4 מנות פסטה. הוא עשיר, אז קצת הולך רחוק – מושלם לארוחת ערב נעימה לשניים או לערב פסטה משפחתי.

זמן הכנת 

אנחנו נכנסים ויוצאים מהמטבח תוך 15 דקות בערך. מהיר וקל – בדיוק איך שאנחנו אוהבים את זה!

רמת קושי:

אנחנו שומרים על הצד הקל. אם אתה יכול להמיס חמאה ולערבב, אתה בדרך הנכונה. אין צורך באקרובטיקה קולינרית כאן.

חלופות מתכון רוטב אלפרדו לאוכלי כשרות

לחברים הכשרים שלנו, וודאו שהפרמזן שלכם כשרות, והשתמשו בתחליף חמאה כשר במידת הצורך. אתה יכול גם לחקור אלטרנטיבות של קרם כבד על בסיס צמחי לטוויסט נטול חלב.

טיפים להכנת רוטב אלפרדו קסום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות