חיפוש

מתכון לחזה עוף בנינג'ה גריל – תתכוננו להיות מופתעים!

מתכון לחזה עוף בנינג'ה גריל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

היי פודייז! היום יש לי משהו מיוחד בשבילכם – מתכון לחזה עוף מבושל בגריל נינג'ה. שיטה זו לא רק מעניקה לך עוף עסיסי ומבושל בצורה מושלמת בכל פעם, אלא גם מוסיפה טעם גריל מענג שקשה לעמוד בפניו.

המקורות והקסם של חזה עוף בגריל
עוף בגריל הוא מרכיב עיקרי במטבחים רבים ברחבי העולם, אהוב על הרבגוניות והיתרונות הבריאותיים שלו. בעוד שמקורו של צליית בשר ניתן לייחס לתקופתם של בני האדם המוקדמים, חזה עוף, בפרט, צבר פופולריות במטבח המודרני בגלל החלבון הרזה שלו, דל השומן וקלות ההכנה שלו. בישולו בגריל נינג'ה מביא טוויסט מענג לקלאסיקה הזו, ומאפשר מראה חיצוני צלוי מושלם ופנים עסיסי.

זמן הכנה: כ-10 דקות
זמן בישול: 15-20 דקות
זמן כולל: 25-30 דקות
קושי: קל

מרכיבים ל-4 מנות

4 חזה עוף ללא עצמות וללא עור
2 כפות שמן זית
1 כפית אבקת שום
1 כפית פפריקה מעושנת
1/2 כפית טימין מיובש
מלח ופלפל לפי הטעם
פלחי לימון להגשה

יתרונות תזונתיים:
חזה עוף הוא מקור פנטסטי לחלבון רזה, חיוני לשיקום וצמיחה של השרירים. הוא גם דל בשומן וקלוריות, מה שהופך אותו לבחירה מצוינת עבור אלה שצופים במשקל שלהם. שמן זית מוסיף שומנים בריאים, בעוד שהתבלינים תורמים נוגדי חמצון ומשפרים את העיכול.

מדריך שלב אחר שלב:

מחממים מראש את גריל הנינג'ה שלך לטמפרטורה בינונית-גבוהה (בערך 200 מעלות צלזיוס).
בזמן שהגריל מתחמם, הכינו את חזה העוף שלכם. דופקים אותם קלות לעובי אחיד של כ-1.5 ס"מ. זה עוזר להם לבשל באופן שווה.
מערבבים בקערה שמן זית, אבקת שום, פפריקה מעושנת, טימין מיובש, מלח ופלפל. מצפים את חזה העוף בצורה אחידה בתערובת זו.
לאחר שהגריל חם, מניחים עליו את חזה העוף. צולים כ-7-10 דקות מכל צד. הטמפרטורה הפנימית צריכה להגיע ל-75 מעלות צלזיוס בסיום.
נותנים לעוף לנוח כמה דקות לפני שפורסים. שלב זה חיוני לשמירה על עסיסי!
מגישים עם סחיטת מיץ לימון טרי לתוספת פיצוץ.
חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות, הקפידו על הכשרות של העוף והשתמשו בתבלינים ושמן העומדים בתקני הכשרות.
צמחונים יכולים להחליף עוף בפרוסות עבות של טופו או פטריות פורטובלו גדולות, לפי אותה שיטת תיבול וצלייה.
טיפים נוספים:

משרים את העוף לכמה שעות או לילה לתוספת טעם.
התנסו עם עשבי תיבול ותבלינים שונים כמו רוזמרין, אורגנו או קורט קאיין לחום.
אם אתה צופה בצריכת הנתרן שלך, הפחת את המלח והגבר את עשבי התיבול.
תובנות שיטת בישול:
השימוש בגריל נינג'ה לחזה עוף נותן לו מרקם גריל פנטסטי ללא הטרחה של הקמת גריל חיצוני. הטמפרטורה המבוקרת מבטיחה בישול אחיד, בעוד שסימני הגריל מוסיפים גם טעם וגם משיכה ויזואלית.

אז הנה לכם, אנשים – מתכון פשוט, מזין וטעים להפליא לחזה עוף בגריל המושלם לכל יום בשבוע. בין אם אתם מבשלים למשפחה, חברים או סתם מפנקים את עצמכם, המתכון הזה בטוח ירשים. צלייה שמחה! 🍗🔥👨‍🍳

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות