חיפוש

מתכון פשטידת קוטג' טעימה בטירוף ופשוטה להפליא

פשטידת קוטג' פשוטה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2.4/5 - למתכון דירוג של 10 חובבי בישול

צלול לתוך הפשטות והנוחות של פשטידת הקוטג' הקלה ביותר אי פעם, מתכון המשלב את המרקם הקרמי של גבינת הקוטג' עם הקרום המושלם כדי ליצור מנה שמענגת לאכול אותה כמו שהיא פשוטה להכנה. המתכון הזה ללא התעסקות הוא אידיאלי למי שמחפש קינוח מהיר ומשביע או תוספת מקסימה לשולחן בראנץ'. הזמן הכולל הדרוש, כולל הכנה ובישול, הוא כשעה.

כמה זמן להכין את פשטידת הקוטג' הקלה ביותר אי פעם: כשעה.

איך מכינים את פשטידת הקוטג' הכי קלה שיש – המרכיבים

בואו נתחיל באיסוף המרכיבים שתזדקקו לפשטידה הלא מסובכת אך טעימה הזו:

  • 500 גרם גבינת קוטג'
  • 200 גרם שמנת חמוצה
  • 100 גרם סוכר
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 50 גרם קמח לכל מטרה
  • קורט מלח
  • חמאה לשימון תבנית הפאי

לפני שנעבור לשלבים, הבה נבחן כמה מרכיבים חלופיים כדי לתת מענה לצרכים תזונתיים שונים.

מרכיבים חלופיים

לגרסה ללא גלוטן השתמשו בקמח ללא גלוטן במקום בקמח רגיל. כדי שהמתכון הזה מתאים למי שנמנעים ממוצרי חלב, אפשר לבחור בחלופות גבינת קוטג' ושמנת חמוצה טבעונית, אם כי המרקם והטעם עשויים להשתנות מעט.

שלבי הכנה

כעת, בצע את השלבים הפשוטים הבאים כדי ליצור את העוגה שלך:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. משמנים תבנית פאי בחמאה.
  3. מערבבים בקערה גדולה את גבינת הקוטג', השמנת החמוצה, הסוכר, הביצים, תמצית הווניל וקורט מלח עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מקפלים פנימה בהדרגה את הקמח עד שהתערובת חלקה.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית הפאי המשומנת.
  6. אופים בתנור שחומם מראש במשך 40-45 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב והמרכז מתייצב.

יתרונות תזונתיים

פשטידת גבינת קוטג' זו היא מקור טוב לחלבון הודות לקוטג' ולביצים. הוא גם מציע סידן לבריאות העצם וחומרי הזנה מועילים מהשמנת החמוצה.

תוספות או שדרוגים אפשריים

כדי לשפר את פשטידת הקוטג' הפשוטה הזו, שקול את הרעיונות הבאים:

מערבבים פנימה כמה פירות יער טריים או צימוקים לתוך הבלילה לפני האפייה.
מעל הפשטידה האפויה פזר קינמון או אבקת סוכר.
מגישים עם כף ריבה או לפתן פירות בצד.

שאלות ותשובות

האם אפשר להשתמש בגבינת קוטג' דלת שומן?
כן, גבינת קוטג' דלת שומן עובדת היטב אם אתם מחפשים להפחית את תכולת הקלוריות.

איך אני יודע מתי העוגה מוכנה?
הפשטידה מוכנה כשהחלק העליון חום זהוב, והמרכז מרגיש קבוע אך מעט מתנודד.

האם אני יכול להוסיף קרום לעוגה הזו?
בהחלט! אם אתה מעדיף קרום, אתה יכול להשתמש בקרום מאפה מוכן מראש או להכין קרום פשוט עם ביסקוויטים מרוסקים וחמאה מומסת.

כיצד עלי לאחסן שאריות?
שומרים כל שאריות של פשטידה במקרר, מכוסה, עד 3 ימים.

תהנה ליצור ולהתמכר לפשטידת קוטג' הפשוטה והמנחמת הזו!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות