חיפוש

ניוקי קפוא רך כמו ענן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

ניוקי קפוא רך כמו ענן

בסדר, תחגרו, אוכלים! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המענג של ניוקי קפואים. עכשיו, אם אתה תוהה מאיפה טוב הכרית הזה, הרשו לי לשפוך את השעועית. ניוקי הוא תענוג איטלקי קלאסי, כמו כופתאות תפוחי אדמה קטנות שמצאו את דרכן אל הלב והבטן שלנו. ונחש מה? אנחנו עושים כאן קיצור דרך עם הגרסה הקפואה כי לאף אחד אין זמן לאקרובטיקה מסובכת במטבח!

רכיבים:

  • 500 גרם ניוקי קפוא (בערך 4 מנות)
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 1 קופסת (400 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • גבינת פרמזן מגורדת לקישוט
  • בזיליקום טרי למגע מהודר

אפשרויות חלופיות:

עכשיו, לכל אוכלי הכשרות בחוץ או לכל מי שיש לו העדפות תזונתיות, אל תפחדו! החליפו את הפרמזן בחלופה ידידותית כשרה, וודאו שהניוקי הקפוא שלכם מתאים לחשבון התזונתי שלכם. ללא גלוטן? בשביל זה יש ניוקי. טִבעוֹנִי? אין בעיה. התאם אישית אותו כך שיתאים לחריץ המזון שלך.

יתרונות תזונתיים:

  • ניוקי הוא פחמימה נוחה, אבל היי, יש בזה יותר מסתם להיות טעים. 
  • הכופתאות הקטנות האלה עוטות אגרוף של אשלגן, הודות לתפוחי האדמה. 
  • בנוסף, אתה מקבל מנה הגונה של סיבים אם אתה רוצה לשמור על תנועה חלקה במחלקת העיכול. 
  • חבר אותו לרוטב על בסיס עגבניות, ואתה מתגנב פנימה קצת ליקופן – זה נוגד החמצון שנותן לעגבניות את הגוון האדום שלהן.

מנות וזמן הכנה: המתכון הזה מאכיל בנדיבות כארבע נשמות רעבות. ונחש מה? אתה יכול לגבש את זה תוך כ-30 דקות, כי לאף אחד אין זמן להתעסק במטבח כל היום!

רמת קושי: תן לי לפרק את זה בשבילך – זה "קל" מוצק. גם אם כישורי המטבח שלך משתווים לחתול שמנסה להקליד על מקלדת, יש לך את זה. אם אתה יכול להרתיח מים, אתה באמצע הדרך לניוקי גן עדן.

טיפים להצלחה:

  • אל תעמיס את הסיר: כשאתה מרתיח את הניוקי הקפוא שלך, תן להם קצת מקום. ניוקי צפוף הם ניוקי נרגנים, ואף אחד לא רוצה את זה.
  • לרחוש את השום נכון: כאשר מטגנים את השום הזה, צפו בו כמו נץ. אף אחד לא אוהב שום שרוף – זו הדרך המהירה ביותר להרוס מנה.
  • קבל סוססי: אל תחסכו ברוטב. ניוקי אוהב להתפנק בחיבוק עגבנייה נדיב. תעשה את זה סוחף, תעשה את זה נעים.
  • הוסיפו גבינה: פרמזן הוא לא רק קישוט; זה אורח חיים. אז, אל תתאפקו על פיזור הגבינה – זה הטאץ' הסופי שלוקח אותו לשלב הבא.

הנה לכם, אנשים! פרוזן ניוקי תענוג – כרטיס קל, טעים ומהיר לגן עדן הפחמימות. עכשיו, התחילו לבשל ותנו לבלוטות הטעם האלה לרקוד!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות