חיפוש

סיגרים בשר מרוקאים בטעם משגע

סיגרים מרוקאים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סיגרים בשר מרוקאים בטעם משגע

אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון לסיגרים במילוי בשר

מצרכים:
1 חבילה עלי סיגר מרוקאים (מופשרים לילה לפני במקרר)
1 קילו בשר מספר 5 כתף או מספר 2 (אני הכנתי עם 5)
עלי דפנה (קצת)
גרגירי פלפל אנגלי (לפי הטעם)
¼ כפית כורכום
1 בצל (קלוף)
1 ראש שום (ללא קליפה)
6-7 פלפלים סודנים (יבשים חריפים )
1 חופן כוסברה
1 כף כמון
2 כפות שמן
1 כף מלח (טועמים ומתקנים תיבול)
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1 כפית פלפל שחור
1 כוס ציר ממי הבשר ( או מים פושרים רגילים)
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
סיגרים במילוי כבד עוף
סיגר כבד מתכון מנצח כמו באולמות
סיגרים פיקנטי במילוי חזה עוף טחון וירקות – לי אבוטבול

מתכון נוסף:

אופן ההכנה:
אופציה קלה יותר:
1. חצי קילו בשר בקר טחון עם שומן כבש !! לחלק את הבשר ל 2 כדורים להרתיח במים עם עלי דפנה, בצל שלם קלוף וגרגירי פלפל אנגלי חצי שעה – לצנן .
2. כעת נעביר את 2 כדורי הבשר למעבד מזון נטחן לדקה ואז נוסיף את התבלינים הכוסברה והשום נטחן הכל ונמלא את עלי הסיגר.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות