חיפוש

עוגיות שוקולד צ'יפס שחור לבן מושלמות

עוגיות שוקולד ציפס שחור לבן
עוגיות שוקולד ציפס קלות להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגיות שוקולד צ'יפס שחור לבן

המצרכים ל-30-40 עוגיות:

לעוגיות השוקולד:
150 גרם חמאה מרוככת או מחמאה
כוס סוכר (אפשר לערבב חלק מהכמות עם סוכר חום)
2 ביצים
כפית תמצית וניל / 1 שקית סוכר וניל
½ 1 כוסות קמח
½ שקית אבקת אפייה
¾ כוס קקאו (לא שוקולית)
¼ כפית מלח

לעוגיות הוניל:
150 גרם חמאה מרוככת או מחמאה
כוס סוכר (אפשר לערבב חלק מהכמות עם סוכר חום)
2 ביצים
כפית תמצית וניל / 1 שקית סוכר וניל
¼ 2 כוסות קמח
½ שקית אבקת אפייה
¼ כפית מלח

½ 1 כוסות נטיפי שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:
מכינים כל צבע עוגיה בקערה נפרדת. עוגיות השוקולד: מכניסים לקערה קמח, קקאו סוכר, מלח וחמאה ומערבבים בידיים עד לקבלת פירורים. מוסיפים אבקת אפייה, וניל וביצים ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד. שופכים ¾ כוס נטפי שוקולד צ'יפס ומערבבים שוב. מכניסים למקרר לחצי שעה.
ביינתים מכינים את עוגיות הוניל: מכניסים לקערה קמח, סוכר, מלח וחמאה ומערבבים בידיים עד לקבלת פירורים. מוסיפים אבקת אפייה, וניל וביצים ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד. שופכים ¾ כוס נטפי שוקולד צ'יפס ומערבבים שוב. מכניסים למקרר לחצי שעה.
צרים עיגול משוקולד ועוד עיגול באותו גודל מהוניל ומצמידים אותם אחד לשני ומגלגלים טיפה ליצירת עיגול. (העוגייה תתפשט בתנור ותהפוך לשטוח). מניחים את כל העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם לטמפ' של 180 מעלות ואופים 8-10 דק' לא יותר מזה על מנת שלא יהיו יבשים.
להניח להתקרר ולהתקשות מחוץ לתנור למשך מספר דקות.
בתיאבון.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות