3.1/5 - למתכון דירוג של 14 חובבי בישול

עוגת גבינה ופירורים

מצרכים:

לבסיס:

למילוי:

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבסיס: בקערה גדולה, ערבבו את כל מרכיבי הבסיס בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים.
  2. הפרדת הפירורים: קחו כוס אחת מפירורי הבצק והניחו בצד.
  3. הידוק הבסיס: את יתרת פירורי הבצק, הדקו היטב על תחתית תבנית אפייה בינונית.
  4. הכנת המילוי: בקערה נפרדת, ערבבו היטב את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. הרכבת העוגה: יוצקו את המילוי על שכבת הבצק שבתבנית, ובעזרת מרית שטחו את המילוי באופן שווה.
  6. פיזור הפירורים: פזרו את הפירורים ששמרתם בצד באופן שווה על שכבת המילוי.
  7. אפייה: הכניסו את העוגה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואפו במשך 40-50 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
  8. הגשה: הניחו לעוגה להצטנן לחלוטין לפני שפורסים ומגישים.

בתאבון!

מתכון של אתי זוהר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות