עוגת גבינה קרה מתכון מנצח
ברוכים הבאים לעולם של פינוק מתוק ועשיר, שבו כל ביס מעניק חוויה של שמחה והתרגשות! נציג לכם היום את מתכון של עוגת גבינה קרה שמתחבאת בו שכבות של טעמים עשירים ומרקמים מפתים. עוגת הגבינה הזו לא רק שתספק פינוק מתוק לחיך, אלא תהפוך כל אירוע או ארוחה למיוחדת ומרגשת. המלית הקרמית, המשולבת עם נגיעות של פודינג וניל מובילה לחגיגת טעמים שאי אפשר להתעלם ממנה, וכשהיא משתלבת עם תחתית פריכה ועשירה, התוצאה היא פשוט מושלמת. תכינו את המרקם הקרמי, הטעם המעודן, וההפתעות שממתינות בכל ביס. זהו לא רק מתכון, זו הזמנה ליצירת חוויה בלתי נשכחת שכולם ירצו לחזור אליה שוב ושוב!
מתכון של אורית חדידה
מצרכים:
קמח אוסם קטן ( 350 גרם).
1. מרגרינה מומסת חלקית.
סוכר וניל.
3 ביצים.
חצי כוס סוכר.
חומרים לגבינה:
2. שמנת מתוקה
1 פודינג וניל.
3/4 כוס חלב.
1/2 כוס סוכר.
2. גבינה לבנה 9%
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
עוגת גבינה פירורים המתכון הסודי נחשף
עוגת גבינה פירורים מתכון נדיר
עוגת גבינה פירורים מתכון חלומי
עוגת גבינה קרה – נועם זיגדון
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל 160 מעלות.
2. מכינים את הבצק:
3. מערבבים את כל חומרי הבצק יחד, לבצק דביק.
4. לוקחים תבנית 26 משמנים מעט ועוד תבנית קטנה לפירורים.
5. 3/4 מהבצק משטחים בעזרת ידיים רטובות בתבנית 26.
6. ורבע מהבצק משטחים בעזרת ידיים רטובות בתבנית הקטנה לפירורים.
7. מכניסים לתנור בערך 15 עד 20 דקות להזהבה קלה בלבד.
8. מצננים ומכינים את תערובת הגבינה: בקערה שמים את הגבינה הלבנה וחצי כוס סוכר, מערבבים ומניחים בצד.
9. במיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג והחלב.
10. מערבבים את תערובת הגבינה יחד עם הקצפת ושמים על בסיס העוגה ומיישרים. מעל תערובת הגבינה מפוררים בידיים את הבצק ששמנו בתבנית הקטנה. ולמקרר לפחות למשך הלילה להתייצבות. בהצלחה!
מי שרוצה עם אוכמניות לשים במרכז העוגה קונפיטורה אוכמניות סאן דל פור