חיפוש

עוגת וניל בחושה עם שוקולד ציפס

עוגת וניל בחושה ושוקולד ציפס
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוגת וניל בחושה עם שוקולד ציפס.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוגת וניל בחושה עם שוקולד ציפס.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת עוגת וניל בחושה עם שוקולד ציפס:

מצרכים:

  • 4 ביצים לארג'
  • 1 כוס סוכר לבן
  • כוס מים
  • חצי כוס שמן
  • 2 סוכר וניל
  • כפית שטוחה של אבקת סודה לשתיה
  • כף קורנפלור
  • 2 כוסות קמח תופח (אם אין קמח תופח בבית אז לשים 2 כוסות קמח רגיל עם שקית אבקת אפיה)
  • שוקולד ציפס מעורבב עם מעט קמח

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את הסוכר והביצים ובעזרת המיקסר מקציפים.
  2. תוך כדי הקצפת הביצים והסוכר מוסיפים כוס מים וחצי כוס שמן וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים לתערובת הביצים,2 שקיות סוכר וניל,כפית שטוחה של אבקת סודה לשתיה וכף קורנפלור וממשיכים להקציף.
  4. מוסיפים 2 כוסות קמח תופח לבלילת הביצים וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  5. משמנים את התבניות אנגליש קייק בשמן או טחינה גולמית ושופכים לתוכם את הבלילה לבערך חצי מגובה התבנית אינגליש קייק כפי שמוצג בסרטון ומפזרים מעל שוקולד ציפס לכל תבנית עם בלילה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מצב טורבו בערך 20-25 דקות עד אשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  7. מוציאים מהתנור,נותנים להתקרר פורסים ומגישים,אפשר לפזר אבקת סוכר מעל.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות