חיפוש

עוגת מוס קרה ללא אפייה בכלום זמן

עוגת מוס קרה ללא אפייה בכלום זמן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת מוס קרה ללא אפייה בכלום זמן

אורטל עמרם משתפת אותנו במתכון לעוגת מוס קרה ללא אפייה בכלום זמן

מצרכים:
לבסיס:
1 חבילה ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקו (250 גרם)
2 כוסות שוקו (אפשר קנוי)
¼ כוס קקאו
1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם )
¼ כוס סוכר
½ חבילה חמאה (50 גרם )
לקצפת הלבנה:
1 כוס חלב
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ״ל)
1 כף גבינה לבנה (כף גדושה)
1 חפיסה שוקולד לבן (100 גרם )
לקצפת השוקולד:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)
1 כוס חלב
2 כפות קקאו
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
½ חפיסה שוקולד מריר (50 גרם )
½ חפיסה שוקולד חלב (50 גרם )
לגאנש:
½ חפיסה גרם שוקולד חלב (50 גרם )
½ חפיסה גרם שוקולד מריר (50 גרם )
1 כוס שוקו
2 כפות קקאו
½ חבילה חמאה (50 גרם )
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
עוגת מארס – עוגת מוס מושלמת
עוגת מוס אלפחורס שכבות נדירה
עוגת מוס שוקולד פרווה

מתכון נוסף לעוגת מוס:

אופן הכנה:
1. נשבור את הביסקוויטים בצורה גסה ונשים בצד.
2. את מצרכי הבסיס נבשל בסיר על הגז תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. לאחר מכן נשפוך לתוך הקערה עם הביסקוויטים, נערבב וניצוק לתוך תבנית עגולה מספר 24 משומנת בחמאה.
4. יש לשטח את העיסה ולהכניס למקפיא לכשעה וחצי.
קצפת הלבנה:
1. נקציף את כל המצרכים במיקסר. כאשר מתקבלת קצפת סמיכה ניתן לצקת אותה על הבסיס שהקפאנו.
2. לאחר מכן נקפיא לעשר דקות נספות על מנת שהקצפת תתייצב.
קצפת השוקולד:
1. ראשית נשים במיקסר חלב, פודינג ושמנת מתוקה.
2. בנפרד נשבור את השוקולד, ניתן לעשות זאת בבלנדר ואז לערבב עם הקקאו.
3. אחר כך נקציף הכל ביחד עם קצפת השוקולד.
4. את הקצפת שהתקבלה ניצוק על העוגה ונקפיא לעשר דקות נוספות.
ציפוי הגאנש:
1. נשים את כל המצרכים בתוך סיר על הגז, נערבב עד שמתקבלת עיסה סמיכה.
2. את העיסה המתקבלת ניצוק על העוגה, ניישר ונחליק ונקפיא למשך הלילה.

מתכון נוסף לעוגת מוס:
עוגת מוס מתכון מושלם
חבילת ביסקויטים
1 שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
2 שמנת מתוקה (500 מל)
שקית ג'לטין
2 כפות גדושות ממרח נוגט
1 שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר
רינג קוטר 28
שקף
לשכבת המוס:
לגנאש:
אופן ההכנה:
1. שבור את הביסקויטים ובמיקרו נמיס את השוקולד והשמנת ונאחד ונשטח ברינג ונכניס למקפיא לשעה ולאחר מכן נשים שקף..
2. בקערית נשים את הגלטין עם חצי כוס מים קרים ונשאיר בצד. לאחר מכן נקציף 2 שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה מאוד!!.
3. לאחר מכן נכניס את הקערית של הגלטין למיקרו עד להמסה מוחלטת. וכך גם נעשה עם הממרח נוגט ונאחד היטב..
4. נשטח ברינג ושוב למקפיא לשעתיים.
5. נעשה את הגנאש ונשפוך על שכבת המוס.
6. נכניס למקרר ללילה שלם.
טיפים:.
להכין את העוגה לילה לפני.
לא להוציא מהמקרר עד רגע האכילה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות