חיפוש

פטריות ממולאות בשר מתכון מעלף

פטריות ממולאות בשר מתכון מעלף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פטריות ממולאות בשר מתכון מעלף

פטריות ממולאות בשר הינו פתרון אידיאלי למי שמחפש מנה קלה להכנה ועם טעם מושלם.

ניתן להשתמש בפטריות ממולאות לאירוח בתור אנטיפסטי לפני הארוחה,אור בתור תוספת,מומלץ להכפיל כמויות מאחר וזאת מנה שנחטפת במהירות.

מהן הפטריות המומלצות להכנת פטריות ממולאות בשר?

הפטריות המומלצות להכנת פטריות ממולאות בשר הן פטריות פורטבלו או פטריות שמפיניון. פטריות אלו גדולות וחזקות, ויכולות להכיל כמות נדיבה של מילוי.

איזה סוג בשר מומלץ להשתמש להכנת פטריות ממולאות בשר?

ניתן להשתמש בכל סוג בשר שאתם אוהבים להכנת פטריות ממולאות בשר. עם זאת, הבשר המומלץ ביותר הוא בשר בקר טחון. בשר זה הוא בעל טעם עשיר וממלא.

מהם התבלינים המומלצים להוסיף לפירות ממולאות בשר?

ניתן להוסיף מגוון תבלינים לפטריות ממולאות בשר. עם זאת, התבלינים המומלצים ביותר הם מלח, פלפל שחור, שום, ובצל.

האם ניתן להפוך את פטריות ממולאות בשר למנה בריאה יותר?

כן, ניתן להפוך את פטריות ממולאות בשר למנה בריאה יותר. ניתן לעשות זאת על ידי שימוש בבשר דלי שומן או בבשר טרי. כמו כן, ניתן להוסיף לפטריות ממולאות בשר ירקות, כגון עגבניות, פלפלים, או פטריות.

מתכון של סוניה סאני בן הרוש.

מצרכים:

3 סלסילות של פטריות שמפניון/פורטבלו ללא הרגליים.
לציפוי
ביצה
פרורי לחם+ שומשום
שמן לטיגון( מי שרוצה יכולה לאפות בתנור לגרסה בריאה יותר)
מילוי
1 בצל קצוץ
חצי קילו בשר טחון
תבלינים- מלח ,פלפל שחור גרוס, כורכום, פפריקה,ראס אל חנות,כמון וקצת שמן או כל תבלין אחר שאתם אוהבים
2 כפות צ'ילי
2 כפות טריאקי
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
פטריות ממולאות בבשר טחון מתכון מושלם
לחמניות ממולאות בשר מתכון נדיר וקל הכנה
קונכיות פסטה ממולאות בשר מתכון משגע

איך להכין פטריות ממולאות בבשר טריאקי בתנור – קל פשוט וטעים – ביג דן

איך מכינים פטריות ממולאות בשר?
1. מרוקנים את הפטריות מהרגליים ושמים בצד.
2. מטגנים 1 בצל קצוץ עם קצת שמן עד להזהבה ומוסיפים את הבשר טחון, מערבבים מידיי פעם ומוסיפים את התבלינים. ממשיכים לערבב עד שהבשר מוכן ומוסיפים רוטב צ'ילי וטריאקי, מערבבים ונותנים לזה להתקרר.
3. ממלאים את הפטריות בבשר הטחון ,טובלים בביצה ומצפים בפרורי לחם ומטגנים בשמן בגובה כמו שמטגנים שניצל עד להזהבה משני הצדדים.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות