דרגו את המתכון

מצרכים

חצי חבילת פסטה
סלסילת פטריות טריות
1 שמנת לבישול
כף פרמזן
כף חמאה
1 שן שום כתוש
חופן פטרוזיליה קצוצה
קורט אגוז מוסקט
מלח פלפל

אופן ההכנה

1. לחמם כף חמאה להוסיף את הפטריות ל-3 דקות טיגון להוסיף שום ולטגן עוד 2 דקות להוסיך שמנת לבישול וכף פרמזן ולבשל עד שמתחיל להסמיך לבשל את הפסטה עם חצי כפית מלח לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
2. לסנן ולהוסיף לפטריות לעוד דקה בישול לקשט עם פטרוזיליה (לא חובה).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות