חיפוש

פשטידת ברוקולי עם גבינות

פשטידת ברוקולי שגית מלכי
שגית מלכי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי עם גבינות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

שגית מלכי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי עם גבינות.

מצרכים להכנת פשטידת ברוקולי:

  • 1 ברוקולי טרי או חבילת ברוקולי קפוא
  • בצל גדול
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית שמן זית
  • 2 ביצים
  • גביע קוטג’ / גבינה לבנה / גבינת שמנת 5%
  • כפית גדושה קמח תופח
  • כפית גדושה פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

  • את הברוקולי מפרידים לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים וכפית מלח עד לריכוך. (אם משתמשים בברוקולי קפוא אין צורך להרתיח לפני.)
  • את הבצל קוצצים ומטגנים במחבת עם שום וכפית שמן זית כ-4 דקות, עד לריכוך הבצל.
  • בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינה, מלח, פלפל, קמח תופח, פירורי לחם ובצל ושום.
  • משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים את בלילת הפשטידה.
  • מסדרים את פרחי הברוקולי ולוחצים מעט לתחתית.
  • אופים את הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות כ-35 דקות, עד להשחמה.

סרטון עם מתכון נוסף לפשטידת ברוקולי:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות