חיפוש

צ'יפס בנינג'ה גריל – טעים כמו באמסטרדם, לא צריך תנור יותר!

איך להכין צ'יפס בנינג'ה גריל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אוהבים צ'יפס? מי לא?!

היום נלמד איך להכין צ'יפס תוצרת בית באמצעות הנינג'ה גריל (אייר פריי), מהמכשירים האלה שננכסו לחיינו בשנים האחרונות ובהחלט עשו באזז בעולם האוכל. טוויסט מודרני לחטיף קלאסי!

מסע אל צ'יפס תוצרת בית עם גריל נינג'ה

צ'יפס, מקלות הזהב של שמחה צרופה, עברו כברת דרך מההתחלה הצנועה שלהם בבלגיה או בצרפת (חבר המושבעים עדיין לא בעניין הזה). הם הפכו לתופעה עולמית, הנערצת על הפשטות והטעימות שלהם. עכשיו, אנחנו לוקחים את הקלאסיקה הזו ומעניקים לה מהפך בריא ומודרני באמצעות גריל נינג'ה.

  • משרת: 4 אנשים.
  • זמן הכנה: 10 דקות.
  • זמן בישול: 20-25 דקות.
  • קושי: קל-פיזי!

איך להכין צ'יפס בגריל נינג'ה – הרכיבים

  • 4 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח לטעימה)
  • אופציונלי: פלפל, פפריקה, אבקת שום, או כל תיבול אחר שבא לכם

הוראות הכנה שלב אחר שלב

  1. שוטפים ומקלפים (או משאירים את הקליפה על מנת לקבל חומרי הזנה נוספים) את תפוחי האדמה. חותכים אותם למקלות בעובי המועדף עליך.
  2. משרים את הצ'יפס החתוך במים קרים למשך 30 דקות לפחות. שלב זה הוא הסוד לקבל אותם פריכים במיוחד.
  3. חממו מראש את גריל הנינג'ה שלכם ל-400°F (204°C).
  4. מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים אותם היטב (סופר חשוב!).
  5. זורקים אותם בקערה עם שמן זית והתבלינים שבחרת.
  6. מניחים את הצ'יפס בשכבה אחת בסלסלת הנינג'ה גריל. אל תצפוף בו; תן לטייטרים האלה קצת מקום!
  7. צולים במשך 10 דקות, ואז מנערים או הופכים את הצ'יפס. ממשיכים לצלות עוד 10-15 דקות עד שהם זהובים ופריכים.
  8. מתבלים במעט יותר מלח אם צריך. מגישים מיד לקבלת פריכות שיא!

יתרונות תזונתיים

לא באמת ציפיתם ליתרונות תזונתיים במתכון כזה נכון? אבל וואלה, יש:

  • שמן זית: עשיר בשומנים חד בלתי רוויים, טוב לבריאות הלב.
  • תפוחי אדמה: מקור נהדר לויטמין C, אשלגן וסיבים (במיוחד עם העור על!).

חלופות תזונתיות

  • לאפשרות נמוכה יותר של פחמימות, החליפו תפוחי אדמה עם לפת או גזר.
  • למי שנמנע משמן, דלגו על שמן הזית. הנינג'ה גריל עדיין יפריך אותם יפה.
  • ניתן להתאים תיבול בהתאם להגבלות או העדפות תזונתיות.

טיפים להעלאת הצ'יפס שלך

  • התנסו עם תבלינים שונים – חשבו על גבינת פרמזן, שמן כמהין, או אפילו פיזור של חומץ לטוויסט בריטי.
  • טבלו אותם! איולי תוצרת בית, קטשופ או מטבל על בסיס יוגורט יכולים להוסיף שכבה נוספת של טעם.
  • נסה בטטות לטעם שונה וחומרי הזנה נוספים.

מחשבות אחרונות

להכין את הצ'יפס האלה בגריל נינג'ה זה לא רק בריא יותר; זה גם מאוד כיף וישר. זה משנה משחק בהכנת צ'יפס פריך ללא אשמה של טיגון בשמן עמוק. זכרו, המפתח הוא בפרטים – השרייה, ייבוש ותיבול. תעשה את זה נכון, ואתה בדרך לטגן גן עדן!

מקווה שאתה נהנה להכין וללעוס אותם כמו שאהבתי לחלוק את זה איתך. צלייה שמחה, אוהבי טיגון!

 

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות