חיפוש

קובה סלק מתכון של תומר תומס כולל סרטון

קובה סלק אדומה מתכון
קובה סלק אדומה מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

קובה סלק מתכון של תומר תומס כולל סרטון

מצרכים להכנת קובה סלק :
בכל פעם שמוזכר כוס במתכון הכוונה לכוס חד פעמית של שתיה חמה.

מצרכים לבצק הקובה:
2 כוסות סולת
1 כפית שטוחה של מלח
רבע כוס שמן
כוס מים פושרים

מצרכים מלית בשר:
1 בצל גדול קצוץ
2 גבעולים של סלרי קצוץ
רבע חבילת פטרוזיליה
רבע חבילת כוסברה
500 גרם בשר בקר טחון (בשר צלעות מספר 2)
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה בהרט

מצרכים להכנת מרק הקובה :
3 סלקים מקולפים
1 בצל סגול
חבילת פטרוזיליה שטופה ללא הגבעול
3 גבעולי סלרי עם העלים
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
2 לימונים
כפית סוכר

אופן הכנה:
1. שמים בקערה את כל החומרים של בצק הקובה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ושמים לנוח רבע שעה.
במידה ואחרי רבע שעה הבצק עדיין דליל,ניתן להוסיף מעט סולת.
2. בסיר סוטאז שמים 2 כפות שמן ומחממים,מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
3. מוסיפים את הבשר לסוטאז עם הבצל.
4. מוסיפים את הירק (סלרי,פטרוזיליה,כוסברה) לתערובת הבשר.
5. מוסיפים את הבהרט,פלפל שחור ומלח לתערובת הבשר ומבשלים עד שהבשר מחליף גוון.
6. מבצק הסולת יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג.
7. יוצרים גומה במרכז הכדור סולת בעזרת בקבוק יין כמו שהוצג בסרטון.
8. ממלאים את כדורי הסולת עם הגומה עם בשר,דוחסים את הבשר וסוגרים.
9. מתחילים בהכנת המרק: את הבצל חותכים בצורת ירח, שמים בסיר למרק 2 כפות שמן ומתחילים לחמם.
10. מטגנים את הבצל עד למצב שקוף.
11. מגרדים סלק אחד ,מוסיפים לקערה עם הסלק המגורד מים.
12. את 2 הסלקים הנותרים חותכים לצורת אצבעות ומוסיפים למים עם הסלק המגורד.
13. לסיר המרק עם הבצל מוסיפים את הרסק עגבניות והסוכר ומטגנים במשך 2-3 דקות.
14. מוסיפים למרק את הירק (פטרוזיליה,סלק ).
15. מוסיפים לסיר המרק את הסלקים ביחד עם המים.
16. מוסיפים למרק מיץ מ-2 לימונים.
17. מוסיפים את המלח והפלפל שחור לפי הטעם ומבשלים כ-35 דקות.
18. מוסיפים את הקובות ומבשלים כ-10 דקות נוספות.

למתכוני בשר נוספים לחצו על הקישור: מתכוני בשר

כלי מטבח ובישול מומלצים

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות