חיפוש

קציצות ברוטב עגבניות עם אטריות מתכון משגע

קציצות ברוטב עגבניות עם אטריות מתכון משגע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קציצות ברוטב עגבניות עם אטריות מתכון משגע

אודיה אזולאי משתפת אותנו במתכון לקציצות ברוטב עגבניות עם אטריות מתכון משגע

מצרכים:
1 חבילה אטריות פפרדלה (400 גרם – שהורתחו)
לקציצות:
½ קילו בשר טחון (פרמיום)
1 צרור פטרוזיליה ( קצוצה)
1 בצל (קצוץ)
½ כוס קמח מצה (לקציצות רכות יותר (להחליף בפירורים))
מלח (קורט)
מרק עוף (לפי הטעם)
ראס אל חנות (לפי הטעם)
פלפל שחור (לפי הטעם)
קינמון (לפי הטעם)
כמון (לפי הטעם)שמן (מעט)
לרוטב:
1 בצל קצוץ
1 חבילה רסק קטנה (125 גרם)
5 שיני שום (קצוצות)
מרק עוף
מים רותחים
מלח (קורט)
פלפל (לפי הטעם)
כמון (לפי הטעם)
סוכר (לפי הטעם)
פפריקה (לפי הטעם)
מים רותחים
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
קציצות עוף טוניסאיות מתכון של פעם בחיים
קציצות בשר עם סלרי מתכון נדיר
ספגטי עם קציצות מנה של פעם בחיים

מתכון נוסף לקציצות ברוטב עם אטריות:

אופן הכנה:
להכנת הקציצות:
1. מכינים את הקציצות על ידי ערבוב כל המצרכים יחד, ויצירת כדורים קטנים עם שמן.
2. שמים בצד עד שהרוטב מוכן.
הכנת הרוטב:
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה, ואז מוסיפים חבילת רסק קטנה עם 5 שיני שום ופפריקה, וממשיכים לטגן.
2. לאחר מכן מוסיפים מים רותחים לפי העין וגם מרק עוף מלח, פלפל, כמון, וסוכר.
3. כעת זורקים את הקציצות לרוטב הרותח, ומבשלים למשך 10 דקות על אש בינונית.
4. אחרי זאת מוסיפים את האטריות פפרדלה שהורתחו לפני, ומערבבים טוב שהכל ייספג.
5. מבשלים למשך עוד 3 דקות על אש קטנה תוך כדי ערבוב. מכבים ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות