חיפוש

קרם ברולה אמיתי מתכון פשוט להכנה

קרם ברולה אמיתי מתכון פשוט להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קרם ברולה אמיתי מתכון פשוט להכנה

קרם ברולה הוא קינוח צרפתי קלאסי, המורכב מקרם קרמי וטעים עם שכבת קרמל פריכה מעל. הקינוח קל להכנה, אך דורש קצת תשומת לב לפרטים כדי לקבל תוצאה מושלמת.

המתכון הבא לקרם ברולה פשוט להכנה, הוא דרך מצוינת להתחיל את הדרך עם קינוח זה. הוא משתמש במצרכים פשוטים יחסית, ופשוט מאוד להכינו.

מתכון של מרי שרעבי.

מצרכים:

כמות ל-7מנות
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
2 שמנת מתוקה
מקל וניל
מעט סוכר חום בהיר.
כלים חסיני אש
ברנר(מבער).
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
קרם ברולה מתכון מטריף
עוגת גבינה ברולה מתכון מיוחד
מתכון: קרם ברולה של תומר תומס

מתכון לקרם ברולה קלאסי

אופן הכנה:

1. מביאים לרתיחה את השמנת ומכניסים פנימה את גרגירי הוניל.
2. בקערה מערבבים הייטב את החלמונים והסוכר ואז מוסיפים לחלמונים מעט מהשמנת שהרתחנו ונערבב מיד ונוסיף עוד מהשמנת לביצים ואז את כל השמנת ונערבב היטב.
3. נעביר את השמנת על ידי סינון לכד כדי שיהיה יותר נוח ליצוק לכוסות.
4. נעביר את הכוסות לתבנית ונכניס לתנור שחומם מראש על 150 מעלות ובתוך התבנית ניצוק פנימה מים רותחים עד לגובה חצי מהכוס.
5. ובמשך שעה נאפה את הקרם ברולה בתנור.
6. לאחר שעה נוציא מהתנור(הקרם ברולה צריך להיות רוטט במרכזו בשהייתו במקרר הוא מתייצב.
7. נצנן ואז נכניס למקרר לפחות ל-3 שעות.
8. רצוי לילה שלם.
9. כשנוציא את הקרם ברולה מהמקרר נפזר שכבה דקה של סוכר חום ובעזרת מבער נצרוב את הסוכר ויווצר לנו שכבת סוכריה קרמל מעל הקרם ברולה..
בהצלחה ובהמון אהבה מרי שרעבי💋❤❤.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות