חיפוש

רולדת וניל במילוי ריבת תות וקצפת

רולדה וניל
רולדה וניל במילוי קצפת וריבת תות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מצרכים להכנת רולדת וניל במילוי ריבת תות וקצפת:

מצרכים לעוגה:
4 ביצים מופרדות
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס קמח רגיל
1 כף שמן.
2 כפות קורנפלור

מצרכים למלית:
1 וחצי מיכל שמנת להקצפה 38% (ניתן להשתמש בקצפת של ריץ לגרסת פרווה)
2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד לבן
ריבת תות שדה.
2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1 את החלבונים מקציפים עד שמתקבל קצף לבן עם בועות,מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים בהקצפה.
2. תוך כדי הקצפה מוסיפים את שאר חומרים של העוגה (חלמונים,קורנפלור,שמן,קמח,תמצית וניל וסוכר) ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה ויציבה.
3. על תבנית עם נייר אפיה משטחים את תערובת העוגה ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 15 דקות עד אשר העוגה רכה למגע ,קפיצית וזהובה. על מנת לבדוק אם הרולדה מוכנה,נועצים קיסם במרכז העוגה,במידה ויוצא יבש העוגה מוכנה.
4. על מגבת מטבח שמים נייר אפייה ועליו הופכים את העוגה שהוצאנו מהתנור ומגלגלים את העוגה ביחד עם הנייר האפייה איתו אפינו עד שמתקבל גליל הדוק.
5. מתחילים בהכנת הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
6. לאחר שהעוגה התקררה (מינימום 15 דקות ) פותחים את הגליל שיצרנו,מסירים מעלי את נייר האפייה,מורחים מעל העוגה שכבה דקה של ריבת תות (להשאיר שוליים של 2 ס"מ) ומעל שכבה של הקצפת(גם כאן להשאיר שוליים)
7. מגלגלים את העוגה לרולדה ומורחים קצפת על הרולדה מבחוץ, אם השתמשתם בכל הקצפת,ניתן לפזר אבקת סוכר מעל.
8. מכניסים את הרולדה למקרר למשך שעתיים לפחות או למשך הלילה.
פורסים ומגישים
ביתן לקשט מעל עם תותים או פטל טרי

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות