חיפוש

רולדת שמנת ריבת חלב מתכון מעלף

רולדת שמנת ריבת חלב מתכון מעלף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

רולדת שמנת ריבת חלב מתכון מעלף

רולדת אלפחורס ריסת חלב של הקונדיטורית אליה:

מתכונים נוספים:

רולדת ריבת חלב של דסי ארנברג:

מצרכים:

4 ביצים L מופרדות
4 כפות סוכר
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
4 כפות גדושות קמח
חצי אבקת אפיה
לקרם
1 שמנת מתוקה
כוס חלב – חד פעמי חם
1 פודינג וניל עדיף צרפתי
3 סוכר וניל
2 כפות סוכר

אופן הכנה:
1. הכנה הרולדה:
2. להקציף חלבונים להוסיף בהדרגה את הסוכר והוניל, כשהקצף נוקשה להנמיך את מהירות המיקסר.
3. להוסיף חלמונים ושמן לערבל חצי דקה, להוסיף קמח ואפיה לעוד ערבול קצר, להניח נייר אפיה על תבנית התנור לשמן אותו היטב.
4. לשים את תערובת הרולדה ליישר, לאפות ב180 מעלות(אני אופה בטורבו). 15 דקות. הזהבה קלה.
5. להניח מגבת על השיש להפוך את הרולדה מעל המגבת. להוריד את הנייר. לגלגל בלי המגבת את הרולדה,לקרר כך 20 דקות.
6. הכנת הקרם:
7. להקציף לקצף נוקשה.
8. בקערה קטנה לשים 3 כפות ריבת חלב + 3כפות חלב.
9. לחמם כ50 שניות לערבב היטב.
10. לפתוח את הרולדה בזהירות ועם כף למרוח את ריבת החלב שחיממנו.
11. לשים מעל 3/4 מכמות הקרם ליישר. לגלגל עם הקרם. להעביר לצלחת הגשה.
12. למרוח מעל את הקרם ליישר יפה.
13. לקלות 3 כפות קוקוס על מחבת, להיזהר זה נשרף מהר. לפזר מעל.
14. לקחת כף גדושה ריבת חלב +כף חלב לחמם חצי דקה במיקרו ועם כף לשפוך תלוליות על העוגה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות