מצרכים
* מתכון מהרשת. כמות 24 יחידות
לתחתית קדאיף: 200 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס אבקת סוכר
לזילוף: 2 שמנת מתוקה
רבע כוס חלב לפרווה שמנת צמחית או קרם קוקוס
4 כפות אינסטנט פודינג
3 כפות אבקת סוכר
3 כפות מחית פיסטוק
לקישוט; קרם פיסטוק
פיסטוקים גרוסים
תחתיות קדאיף מושחתות עם קרם וניל ורוטב פירות יער – ורד צ׳אפו
מתכונים נוספים
קדאיף מתכון מושחת
קדאיף גבינה מתכון של תומר תומס
כנאפה מתכון מוצרלה הכי טעים שיש
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים שערות קדאיף, חמאה ו1/4 כוס אבקת סוכר היטב ומשטחים בתבנית שקעים. אופים בטורבו בתנור שחומם מראש על 170 כ 7-8דקות עד השחמה. מוציאים ומצננים היטב ואז מחלצים מהתבנית .
2. מקציפים שמנת מתוקה. חלב פודינג ואבקת סוכר לקצף יציב מוסיפים את המחית פיסטוק ומערבבים לאיחוד. בעזרת צנתר מזלפים על השערות קדאיף. מקשטים בקרם פיסטוק במרכז ומפזרים מעל פיסטוקים. נשמר היטב בקופסא אטומה במקרר.
3. אפשר להכין איזה מילוי שרוצים. ולקשט כיד הדמיון.
בהצלחה ובאהבה איילת ❤️.
מתכון של אייל שלמה.