חיפוש

תחתיות קדאיף וקרם פיסטוק מתכון מנצח

תחתית קדאיף עם קרם פיסטוק

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מצרכים

* מתכון מהרשת. כמות 24 יחידות
לתחתית קדאיף: 200 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס אבקת סוכר
לזילוף: 2 שמנת מתוקה
רבע כוס חלב לפרווה שמנת צמחית או קרם קוקוס
4 כפות אינסטנט פודינג
3 כפות אבקת סוכר
3 כפות מחית פיסטוק
לקישוט; קרם פיסטוק
פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה

1. בקערה מערבבים שערות קדאיף, חמאה ו1/4 כוס אבקת סוכר היטב ומשטחים בתבנית שקעים. אופים בטורבו בתנור שחומם מראש על 170 כ 7-8דקות עד השחמה. מוציאים ומצננים היטב ואז מחלצים מהתבנית .
2. מקציפים שמנת מתוקה. חלב פודינג ואבקת סוכר לקצף יציב מוסיפים את המחית פיסטוק ומערבבים לאיחוד. בעזרת צנתר מזלפים על השערות קדאיף. מקשטים בקרם פיסטוק במרכז ומפזרים מעל פיסטוקים. נשמר היטב בקופסא אטומה במקרר.
3. אפשר להכין איזה מילוי שרוצים. ולקשט כיד הדמיון.
בהצלחה ובאהבה איילת ❤️.

מתכון של אייל שלמה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות