חיפוש

תפוח אדמה מוקרם בתנור מתכון אליפות

תפוח אדמה מוקרם בתנור מתכון אליפות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

תפוח אדמה מוקרם בתנור מתכון אליפות

ענת אלישע ביטון משתפת אותנו במתכון אליפות של תפוח אדמה מוקרם בתנור.

מצרכים:
4-5 תפוחי אדמה בקליפתם שטופים היטב
מלח גס לפיזור
למלית:
1 חבילה שמנת חמוצה
30 גרם חמאה
1 כף גדושה גבינת שמנת (אפשר גם עם זיתים)
150 גרם גבינה קשה מגורדת (מה שאוהבים)
תבלינים:
מלח
פלפל שחור
¼ כפית שום גבישי
לקישוט:
בצל ירוק
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
תפוח אדמה מוקרם בתנור מתכון מנצח
תפוח אדמה מוקרם בתנור כמו בקניון
ירקות מוקרמים בתנור

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. לפני שנתחיל מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. נפזר מלח גס בתבנית מרופדת בנייר אפייה. נניח מעל את תפוחי האדמה ונכניס לתנור לשעה או עד לריכוך מלא.
3. נוציא מהתנור (אבל לא מכבים אותו), ונצנן מעט! נחרוץ כל תפוח אדמה לאורכו ובעזרת כפית נרוקן אותו ונעביר את התוכן לקערה. נמשיך כך עם השאר.
4. נוסיף למחית תפוחי האדמה את הגבינות, החמאה, והתבלינים, ונערבב היטב. נמלא את תפוחי האדמה במלית, נפזר עוד קצת גבינה צהובה ונכניס לתנור עד הזהבה. לבסוף נפזר בצל ירוק.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות