Search

5 דקות ויש לכם מניפת תפוחי אדמה טעימה בטירוף

מניפת תפוחי אדמה רחלי אלון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

5 דקות ויש לכם מניפת תפוחי אדמה טעימה בטירוף

רחלי אלון משתפת אותנו במתכון מושלם של מניפת תפוחי אדמה.

מצרכים:
תפוחי אדמה שלמים (יחסית קטנים – בינוניים)
פפריקה מתוקה
שמן זית מעורבב עם שמן קנולה
מלח גס
מלח דק
שום גבישי
פלפל שחור
טימין (משדרג אבל לא חובה)
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
מתכון למניפת תפוח אדמה
קובה תפוחי אדמה במילוי בשר מתכון נדיר
כדורי תפוחי אדמה במילוי גבינות מתכון נדיר

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות (לא טורבו!)
2. שוטפים את התפוחי אדמה עם הקליפה שלהם.
3. בתבנית שמים נייר אפייה, ונזלף על הנייר אפייה מהשמן ונפזר גם מלח גס.
4. נפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות דקות, לא עד הסוף, שייראה כמו מניפה (אם נחתך עד הסוף, לא נורא), ונניח בתבנית.
5. נזלף על תפוחי האדמה מהשמן וננסה שייכנס קצת בחריצים
6. נוסיף את התבלינים והטימין ונכניס לאפייה בתנור למשך שעה ורבע עד שעה וחצי.
7.מידי פעם תוך כדי האפייה אפשר לקחת עם כף מהשמן בתחתית ולמזוג מעל תפוחי האדמה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות