חיפוש

פאי תפוחים מפנק מתכון של פעם בחיים

פאי תפוחים מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

מצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפייה 10 גרם
  • 2 סוכר וניל 20 גרם
  • ½ כוס שמן
  • 100 גרם מרגרינה / חמאה רכה
  • ½ כוס מים

מלית:

  • מלית תפוחים 2 קופסאות מלית מוכנה של חברת מימונס – או להכין לבד
  • צימוקים או אגוזים מי שאוהב

אופן הכנה

  • להכניס למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לבצק (חוץ מהמים) ונלוש עד לקבלת פירורים.
  • להוסיף חצי כוס מים וללוש עד שהכל מתאחד (10 שניות בערך).
  • לרדד ¾ מכמות הבצק על תבנית פאי משומנת כולל הדפנות.
  • לאפות למשך 15 דקות על חום 180 מעלות.
  • להוציא מהתנור ולשים את מלית התפוחים.
  • להוסיף צימוקים או אגוזים, ואז מגרדים מעל בפומפייה את שארית הבצק.
  • להחזיר לתנור לעוד 40 דקות או עד שמשחים.

מתכון של שרונה זאבי.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות