2.5/5 - למתכון דירוג של 19 חובבי בישול

ספגטי ברוטב עגבניות שרוף

זמן הכנה: כ-30 דקות

מרכיבים:

מתכונים נוספים

ספגטי ברוטב עגבניות: קלאסיקה איטלקית שתמיד מצליחה
מתכון לספגטי כדורי בשר – קלאסיקה איטלקית בגרסה פצצתית במיוחד
מתכון לספגטי אדום מתכון מעלף

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה: מרתיחים סיר גדול עם מים ומלח. מוסיפים את הספגטי (אפשר לשבור לחצי) ומבשלים לפי הוראות היצרן ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם.
  2. מכינים את הרוטב: בסיר עמוק מחממים שמן בנדיבות. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים תוך ערבוב, עד שהוא מתחיל להשחים מעט.
  3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן תוך ערבוב. מוסיפים את הכמון, הפפריקה המתוקה, המלח, הפלפל השחור והפפריקה החריפה/שאטה.
  4. מוסיפים מים: מוסיפים בהדרגה את המים תוך כדי ערבוב, עד לקבלת רוטב סמיך.
  5. משלבים את הפסטה: מסננים את הפסטה ושוטפים במים קרים. מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב.

הגשה: מגישים חם. ניתן להוסיף גבינה מגורדת או עשבי תיבול לפי הטעם.

מתכון של אוריה אהרוני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות