דרגו את המתכון
יפה וקס ברקן משתפת אותנו במתכון שלה לפנקייק אגסים,אגוזים וקינמון.
- בקערה שמים:
- כף סוכר
- 3 אגסים קצוצים
- כוס קמח תופח
- מערבבים היטב
- מוסיפים:
- פקק תמצית וניל
- חצי כפית קינמון
- 2 כפות שמן
- 1 ביצה
- כף אגוזי מלך טחונים
- 3/4 כוס מים
- מערבבים היטב שלא יהיו גושים
אופן ההכנה
- מחממים מחבת,מתיזים שמן.
- כשהמחבת חמה,עם מצקת קטנה,לוקחים מהבלילה ושופכים למחבת.
- לאחר כ1.5-2 דקות,הופכים לצד שני ל1.5-2 נוספות.
- כשהפנקייק מוכן,להוציא לצלחת עם נייר סופג.
- באותה דרך מכינים את שאר הפנקייקים.
מתכון נוסף לפנקייק: