דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוגת וניל בחושה עם שוקולד ציפס.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת עוגת וניל בחושה עם שוקולד ציפס:

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את הסוכר והביצים ובעזרת המיקסר מקציפים.
  2. תוך כדי הקצפת הביצים והסוכר מוסיפים כוס מים וחצי כוס שמן וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים לתערובת הביצים,2 שקיות סוכר וניל,כפית שטוחה של אבקת סודה לשתיה וכף קורנפלור וממשיכים להקציף.
  4. מוסיפים 2 כוסות קמח תופח לבלילת הביצים וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  5. משמנים את התבניות אנגליש קייק בשמן או טחינה גולמית ושופכים לתוכם את הבלילה לבערך חצי מגובה התבנית אינגליש קייק כפי שמוצג בסרטון ומפזרים מעל שוקולד ציפס לכל תבנית עם בלילה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מצב טורבו בערך 20-25 דקות עד אשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  7. מוציאים מהתנור,נותנים להתקרר פורסים ומגישים,אפשר לפזר אבקת סוכר מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות