5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

אה, מאפינס פירות יער! הפינוקים הקטנים והמענגים האלה הם לא רק חגיגה לבלוטות הטעם אלא גם נושאים איתם היסטוריה עשירה ושלל יתרונות תזונתיים. מקורם מהרעיון הבסיסי של עוגה פשוטה דמוית לחם, מאפינס התפתחו במשך מאות שנים. מאפינס פירות יער, במיוחד, צברו פופולריות בזכות השילוב המענג שלהם של מתיקות וחמיצות, הודות לגרגרים.

מתכון זה מגיש כ-12 מאפינס והוא סופר קל להכנה, לוקח כ-30 דקות להכנה ו-20 דקות לאפייה. בסקאלה של קל-בינוני-קשה, זה בהחלט בצד הקל, מה שהופך אותו למושלם לאפייה חדשים או למי שרוצה פינוק מהיר וטעים בלי הרבה מהומה.

רכיבים להכנת מאפינס פירות יער

הוראות שלב אחר שלב להכנת מאפינס פירות יער

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית מאפינס בציפוי נייר או משמנים אותה היטב.
  2. בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה.
  3. יוצקים את השמן הצמחי לתוך כוס מדידה, מוסיפים את הביצה, ולאחר מכן ממלאים את הכוס בחלב עד שהוא מגיע לסימן 1-כוס. מוסיפים תמצית וניל.
  4. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך תערובת הקמח. היו עדינים – ערבוב יתר עלול להפוך את המאפינס לקשים.
  5. מקפלים פנימה את פירות היער המעורבים בעדינות. אם משתמשים בפירות יער קפואים, אין צורך להפשיר אותם.
  6. מזלפים את הבלילה לתוך תבנית המאפינס. ממלאים כל כוס בערך 2/3 מלא.
  7. אופים 20 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים וקיסם יוצא נקי.
  8. תנו להם להתקרר מעט בתבנית, ואז העבירו לרשת.

יתרונות תזונתיים

אפשרויות כשרות וחלופות

טיפים לשיפור ושיטות בישול

 

זכרו, אפייה היא כולה ליהנות ולהתנסות. אל תהסס להיות יצירתי עם בחירת פירות היער או התוספות שלך. אפייה מהנה, ותיהנו ממאפינס פירות היער המפנקים שלכם! 🧁🍓🫐

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות