דרגו את המתכון

מתכון ציפוי שוקולד זה לוקח את העוגה שלך מרגילה ליוצאת דופן עם רק כמה מרכיבים פשוטים. בין אם אתם מקפיאים עוגת יום הולדת או מוסיפים שכבה דקדנטית לקינוח האהוב עליכם, ציפוי השוקולד העשיר והקרמי הזה בטוח ירשים. בנוסף, זה כל כך קל להכנה, שתרצו לטפטף אותו על הכול!

איך ציפוי שוקולד לעוגה – המרכיבים:

מרכיבים חלופיים:

איך מכינים ציפוי שוקולד לעוגה – השלבים:

  1. בסיר קטן מחממים את השמנת הכבדה על אש בינונית עד שהיא רק מתחילה להתבשל.
  2. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים לשמנת החמה את השוקולד המריר הקצוץ והחמאה ללא מלח. תן לזה לשבת 1-2 דקות כדי להתרכך.
  3. לאחר שהשוקולד והחמאה התרככו, מקציפים בעדינות את התערובת עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
  4. מערבבים פנימה את הדבש או סירופ הזהב עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים מתיקות וברק לציפוי השוקולד.
  5. מניחים לציפוי השוקולד להתקרר במשך 10 דקות תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע היווצרות עור.
  6. לאחר שהתקרר מעט, יוצקים את ציפוי השוקולד על העוגה או הקינוח לבחירתכם, מפזרים אותו בצורה אחידה בעזרת מרית או סכין.
  7. הניחו לציפוי השוקולד להתייצב בטמפרטורת החדר או מניחים את העוגה במקרר להתייצבות מהירה יותר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות