5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סלט חסה קלאסי הוא מנה מרעננת ופשוטה המשלימה כמעט כל ארוחה.

עשוי חסה טרייה ופריכה ומעט מרכיבים בסיסיים, קל להכנה ומפוצץ בטעם.

בין אם מוגש כתוספת או כארוחת צהריים קלה, הסלט הזה בטוח ישמח את בלוטות הטעם שלך.

כמה זמן להכין סלט חסה קלאסי:

כ-15 דקות

איך מכינים סלט חסה קלאסי – המצרכים:

איך מכינים סלט חסה קלאסי – השלבים:

1. מערבבים בקערת סלט גדולה את עלי החסה הקרועים, קוביות עגבנייה, מלפפון פרוס ובצל אדום פרוס דק.
2. בקערה קטנה טורפים יחד את שמן הזית הכתית והחומץ האדום עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
3. יוצקים את הרוטב על מרכיבי הסלט שבקערה.
4. זורקים בעדינות את הסלט עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב בצורה אחידה.
5. טועמים את הסלט ומתקנים תיבול במידת הצורך, מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הצורך.
6. אם משתמשים, פזרו גבינת פטה מפוררת, זיתים שחורים פרוסים או עשבי תיבול טריים קצוצים מעל החלק העליון של הסלט לתוספת טעם ומשיכה ויזואלית.
7. מגישים מיד את סלט החסה הקלאסי כתוספת מרעננת או כאפשרות לארוחת צהריים קלה.

סלט חסה קלאסי זה עדיף ליהנות טרי וניתן להתאים אישית עם התוספות והרטבים האהובים עליך. זוהי מנה רב-תכליתית המושלמת לכל אירוע!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות