5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

בשר עם ערמונים הוא מנה דשנה וטעימה שמתאימה לימים קרירים יותר ולאירועים חגיגיים.

השילוב של בשר עדין וערמונים אדמתיים יוצר ארוחה מנחמת ומשביעה שבטוח תשמח אתכם.

המתכון הזה מפגיש את העושר של הבשר עם הערמונים, וכתוצאה מכך מנה שהיא גם מלוחה וגם מתוקה.

הגישו אותו כמנה עיקרית לארוחת ערב מיוחדת או כארוחה מנחמת למשפחתכם.

כמה זמן להכין בשר עם ערמונים:

כשעתיים

רכיבים:

מרכיבים חלופיים:

איך מכינים בשר עם ערמונים – השלבים:

1. מחממים מעט שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לריכוך, כ-5 דקות.
2. מוסיפים לסיר את השום הטחון, קוביות הגזר וגבעולי הסלרי. מבשלים עוד 5 דקות עד שהירקות רכים.
3. מוסיפים לסיר את קוביות הבשר ומשחימים מכל הצדדים.
4. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים 2 דקות.
5. יוצקים פנימה את היין האדום ואת מרק הבקר או הירקות, מגרדים כל חתיכות שחומות מתחתית הסיר.
6. מוסיפים לסיר את עלי הדפנה, הטימין היבש, המלח והפלפל. מביאים את התערובת לרתיחה.
7. מכסים את הסיר ומניחים לבשר להתבשל כשעה, או עד שהוא רך.
8. בינתיים קולים את הערמונים בתנור או על הכיריים עד שהם רכים וריחניים.
9. לאחר שהבשר מבושל מוסיפים לסיר את הערמונים הקלויים ומבשלים עוד 15-20 דקות.
10. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
11. מגישים את הבשר עם ערמונים חמים, מעוטרים בפטרוזיליה קצוצה. תיהנו מהמנה הטעימה והמנחמת הזו עם התוספות האהובות עליכם!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות