חיפוש

מתכון לרוטב פיצה איטלקי ממכר וטעים ברמות אחרות

מתכון לרוטב פיצה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

רוטב פיצה הוא הלב של כל פיצה טובה. מתכון זה יוצר רוטב על בסיס עגבניות טעים וארומטי המשלים בצורה מושלמת את התוספות והקרום של הפיצה שלכם. עם תערובת של עשבי תיבול ותבלינים, הרוטב הזה מוסיף עומק ועושר לפיצות הביתיות שלך, ומבטיח שכל ביס מפוצץ מטעמים.

מתכון לרוטב פיצה איטלקי – רכיבים:

  • 400 גרם עגבניות משומרות (או פסטה)
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/2 כפית טימין מיובש
  • 1/2 כפית רוזמרין מיובש
  • 1/2 כפית סוכר
  • מלח ופלפל לפי הטעם

שלבי ההכנה של מתכון לרוטב פיצה איטלקי:

  1. מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
  2. מוסיפים את השום הטחון לסיר ומאדים 1-2 דקות עד לריח.
  3. יוצקים את העגבניות המשומרות (או הפסטה) לסיר, מפרקים אותן בעזרת כף אם משתמשים בעגבניות שלמות.
  4. מערבבים פנימה את האורגנו המיובש, בזיליקום, טימין, רוזמרין וסוכר.
  5. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל לפי הטעם.
  6. מביאים את הרוטב לרתיחה עדינה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומניחים לו להתבשל במשך 10-15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהטעמים מתמזגים יחד והרוטב הסמיך מעט.
  7. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  8. לאחר שהרוטב מוכן, מסירים אותו מהאש ונותנים לו להתקרר מעט לפני השימוש בו לראש הפיצה.
  9. מורחים כמות נדיבה של רוטב על בצק הפיצה שלכם, ומשאירים גבול סביב הקצוות לקרום.
  10. הוסיפו את התוספות והגבינה האהובות עליכם, ולאחר מכן אפו את הפיצה שלכם לפי השיטה המועדפת עליכם.
  11. תהנו מהפיצה הביתית שלכם עם הרוטב הטעים שלוקח אותה לשלב הבא!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות