חיפוש

מתכון לבורקס דפי אורז

בורקס דפי אורז

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

היי חברים אוכלים! היום, יש לי מתכון פצצה בשבילכם – בורקס דפי אורז!

המאפים המלוחים הללו הם תענוג לבלוטות הטעם ומושלמים לכל אירוע. בין אם אתם מארחים מפגש מזדמן או סתם משתוקקים למשהו טעים, הבורקות האלה עשו לכם את הגב.

המקור של בורקס דפי אורז

בורקס דפי אורז הם פינוק מזרח תיכוני שעשה את דרכם לליבם (והבטן) של חובבי אוכל ברחבי העולם.

השכבות הפריכות והמילוי המפנק הם חגיגה קולינרית! כעת, אנו שמים טוויסט לקלאסיקה עם דפי אורז – מוסיפים נופך של יצירתיות לפנינה המסורתית הזו.

רכיבים להכנת בורקס דפי אורז

לבצק:

  • 2 כפות של קמח
  • 1 כוס מים חמימים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח

למילוי:

  • 1 כוס אורז מבושל
  • 1 כוס גבינת פטה, מפוררת
  • 1 כוס תרד, קצוץ
  • 1/2 כוס עגבניות מיובשות, חתוכות לקוביות
  • 1/4 כוס צנוברים
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

יתרונות תזונתיים של בורקס דפי אורז

הבורקס של דפי האורז האלה לא רק טעימים; הם גם מעצמה תזונתית. עמוס בסיבים מהתרד, נוגדי חמצון מהעגבניות והטוב של דגנים מלאים מהאורז, אתה מטפל נכון בגוף שלך בכל ביס.

בנוסף, גבינת הפטה מוסיפה אגרוף של חלבון, מה שהופך אותם לחטיף או ארוחה מעוגלים היטב.

תְשׁוּאָה:

המתכון הזה מכין כ-12 בורקות בגודל בינוני, מושלם לחלוקה במסיבה או לאגירה לעצמכם (ללא שיפוט).

זמן הכנה:

תתכוננו לחדשות טובות – הפינוקים הטעימים האלה לא ישאירו אתכם קשורים למטבח כל היום. אתה יכול לגבש אצווה תוך כ-45 דקות, מה שהופך אותם לאידיאליים לאותם רגעי "אני רוצה משהו מדהים, ואני רוצה אותו עכשיו".

רמת קושי:

הייתי אומר שאנחנו משייטים בנתיב הבינוני עם המתכון הזה. זה לא מדע טילים, אבל זה גם לא טיול בפארק. אם יש לך קצת ביטחון במטבח, אתה תצליח!

חלופות מתכון בורקס דפי אורז לאוכלי כשרות

אם אתה שומר על כשרות, אל תפחד! החליפו את הפטה בגבינה כשרה לבחירתכם, וודאו שהעגבניות המיובשות שלכם מאושרות כשרות. קלי קלות!

טיפים לשיפור ושיטות הכנת בורקס דפי אורז

  • אבק את משטח העבודה שלך בנדיבות בקמח בעת רידוד הבצק. זה מונע הידבקות והופך את החיים שלך להרבה יותר קלים.
  • אל תירתעו מניסויים במילויים שונים. הוסף קצת בצל מקורמל, החלף את הגבינה – תעשה אותה משלך!
  • בעת קיפול הבורקות, הקפידו על אטימה הדוקה כדי למנוע דליפת מילוי. מזלג יכול להיות החבר הכי טוב שלך כאן, ללחוץ את הקצוות בצורה בטוחה.

עכשיו, תפסו את הסינר ובואו נתחיל לאפייה! בלוטות הטעם שלך עומדות לצאת להרפתקת טעמים עם הבורקסים האלה של דפי אורז.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות