דרגו את המתכון
אנטריקוט ברוטב יין אדום של השף אבי ביטון
מצרכים להכנת אנטריקוט ברוטב יין אדום:
נתח אנטריקוט במשקל 300 גרם
אספרגוס
עגבניות "מגי"
מלח ים דק
ראש שום
לרוטב יין אדום:
כוס וחצי של יין אדם
שום מקולף
פלפל שחור גרוס
מלח
סוכר
גבעולי טימין
אופן הכנה:
1. בסיר מבשלים את כל חומרי הרוטב עד שהרוטב מצטמצם.
2. ממליחים את נתח האנטריקוט וצולים על מחבת פסים משני הצדדים או על הגריל.
3. צולים את הירקות כמו שצלינו את האנטריקוט.
4. שמים את הירקות שצלינו בצלחת,מעל שמים את האנטריקוט ומעל מוזגים את רוטב היין אדום המצומצם.
למתכוני בשר נוספים לחצו על הקישור: מתכוני בשר
המתכון באדיבות : כרמלה