דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון קל לגולאש ב-5 דקות.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הגולאש:

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. שמים את קוביות הבשר בקערה ,מכסים עם מים חמים ושמים בצד.
  2. לוקחים סיר כבד ושמים בתוכו כף פפריקה,כף שטוחה של מלח,חצי כף סוכר,2 כפות שמן,כף שטוחה של פלפל שחור,פחית עגבניות מרוסקות, 4 תפוחי אדמה ,2 בצלים,2 שיני שום,פלפל חריף ירוק ו-1.5 ליטר מים ומערבבים.
  3. מוסיפים את הבשר ששלקנו לסיר הרוטב (ללא המים ששלקנו רק קוביות הבשר) ודואגים שקוביות הבשר יהיו מכוסות היטב עם הרוטב.
  4. שמים מעל הסיר נייר אפיה שהורטב קלות במים וסוגרים עם המכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 4-4.5 שעות,אם לאחר הזמן יש הרבה נוזלים,אז מסירים מכסה ונייר אפיה ומשאירים לעוד רבע שעה בתנור לצמצום הנוזלים..
  5. מוציאים מהתנור ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות