איך מכינים שקשוקה -המדריך המלא

איך מכינים שקשוקה אישית

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מורן תורג׳מן מלמדת אותנו איך מכינים שקשוקה מושלמת.

מצרכים:

  • 1 בצל
  • 4-5 שיני שום
  • פלפל חריף (לא חייב)
  • כף שטוחה פפריקה מעושנת
  • פלפל שחור גרוס
  • צ'ילי גרוס (לא חייב)
  • מלח
  • מעט סוכר
  • 5-6 עגבניות
  • כפית מרק עוף
  • פטרוזליה/כוסברה לקישוט

אופן הכנה:

  1. במחבת רחבה לטגן בצל אחד חתוך לקוביות.
  2. להנמיך את האש ולהוסיף 4-5 שיני שום פרוסות וטבעות פלפל חריף ירוק למי שאוהב, כף שטוחה פפריקה מעושנת, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס, מלח, להגביר את האש ולהוסיף 5-6 עגבניות מקולפות וחתוכות קוביות קטנות, מעט סוכר, כפית מרק עוף, לבשל מעט ואם יש מטבוחה ניתן להוסיף. לבשל חצי שעה על אש נמוכה אם נגמרו הנוזלים אפשר להוסיף רבע כוס מים.
  3. להוסיף ביצים ולתבל במלח, פלפל וצ'ילי גרוס ואפשר גם אורגנו יבש. לבשל עוד 20 דקות עם מכסה.
  4. לקשט בכוסברה/פטרוזליה.

סרטון עם מתכון נוסף שמלמד איך מכינים שקשוקה של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *