בורגול עם ירקות -תומר תומס

בורגול עם ירקות תומר תומס
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לתבשיל בורגול עם ירקות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לתבשיל בורגול עם ירקות.

בורגול עם ירקות מצרכים:

  • תערובת ירקות קפואים 800 גרם(שעועית,גזר,אפונה ,תפוח אדמה ועוד…) , ניתן להשתמש בירקות טריים האהובים עליכם
  • 1 ק"ג בורגול עבה ושטוף
  • 1 בצל קצוץ
  • רבע כף פלפל שחור גרוס (לא חובה)
  • כף מרק עוף
  • כף מלח
  • מים בהתאם לכמות, על כל כוס של בורגול שמים 2 כוסות של מים.

אופן הכנה:

  1. בסיר שטוח (סוטאז) שמים שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עד אשר הבצל שקוף.
  2. מוסיפים לסיר את תערובת הירקות ונותנים טיפה להתחמם ואז מוסיפים את הבורגול.
  3. מוסיפים לסיר פלפל שחור גרוס,כף מרק עוף,כף מלח מערבבים ושמים מים ומערבבים.
  4. מביאים לרתיחה,מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות.
  5. לאחר 20 דקות מכבים את האש ונותנים לתבשיל הבורגול לנוח כ-5 דקות.
  6. מפוררים קלות ומגישים.

סרטון של בורגול עם ירקות של תומר תומס:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: