כדורי שוקולד נוטלה מתכון מנצח

כדורי שוקולד מתכון מנצח
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לכדורי שוקולד נוטלה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לכדורי שוקולד נוטלה.

מצרכים:

  • 350 גרם נוטלה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38 אחוז
  • 250 גרם ביסקוויטים פתי בר

אופן הכנה:

  1. מחממים את השמנת מתוקה עד למצב של רתיחה.
  2. שמים בקערה את הצנצנת של הנוטלה ושופכים מים חמים עד לגובה חצי מהצנצנת על מנת שירכך לנו את ממרח הנוטלה.
  3. במעבד מזון או בשקית לוקחים את הביסקוויטים ומרסקים כפי שמוצג בסרטון.
  4. לאחר שהשמנת רתחה, מכבים את האש ושופכים לתור השמנת את כל תכולת הצנצנת של הנוטלה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. שופכים את תערובת השמנת והנוטלה על הביסקוויטים המרוסקים,מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה, מכסים ושמים לשעה במקרר.
  6. מרטיבים קלות את הידיים, יוצרים כדור קטן(אפשר לשים אגוז לוז במרכז ושמים בצד).
  7. טובלים את הכדורים שהכנו בסוכריות צבעוניות או קוקוס או כל ציפוי אחר שאוהבים).

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: