תפריט סגור

כיסונים בסגנון מנטו מתכון של לי אבוטבול

כיסונים במילוי בשר

כיסונים בסגנון מנטו מתכון של לי אבוטבול

מאפים בוכרים
מצרכים להכנת מנטו :

למעטפת בצק:
כפית מלח
3 כוסות קמח
מים לפי הצורך

מלית בשר :
בצל בינוני קצוץ דק
רבע קילו בשר טחון
פלפל מלח מעט כמון ומעט פפריקה.

מצרכים למרק המשמש לאידוי:
בצל קצוץ
אבקת מרק
פלפל
ומעט כורכום .





לאידוי משתמשים בסיר אידוי מבמבוק (ניתן לרכוש בחנויות לכלי בית ).
מנטו מתכון
אופן הכנה :
1.מערבבים את כל החומרים של הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
2. מרדדים את הבצק הכי דק שאפשר,במכונת רידוד או במערוך(חשוב שהבצק יהיה ממש דק)
3. מתחילים בהכנת המלית בשר,מערבבים את החומרים של מלית הבשר עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מהבצק המוכן יוצרים עיגולים ושמים מעט ממלית הבשר מרכז העיגול
4. יוצרים את הצורה הרצויה,חשוב לעבוד עם קמח על מנת שהבצק לא יקרע וזה יותר נוח לעבוד ככה.
5. על סיר אפיה שמים נייר אפיה ומעל את הכיסונים שהכנו.
6. מתחילים בהכנת המרק:מזהיבים את הבצל,מוסיפים את התבלינים והמים ומעל המרק שמים את סיר האידוי עם הכיסונים.
7. מאדים במשך 20-30 דקות עד שהבצק נהיה שקוף ואז הכיסונים מוכנים.
מגישים עם מעט מרק ❤
מנטו בוכרים מתכון

בתאבון 🍲

למתכוני בשר נוספים לחצו על הקישור : בשר

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
כיסונים במילוי בשר מנטו
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!