כנאפה כרובית מתכון מושלם

כנאפה כרובית מתכון
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לכנאפה כרובית.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לכנאפה כרובית.

מצרכים:

  • ראש כרובית
  • 100-200 גרם שערות קדאיף
  • 1 כף מיונז
  • 1 כף חרדל דיזון
  • כף שמן זית

אופן הכנה:

  1. חולטים במים מלח את הכרובית למשך כ-15 דקות עד שהכרובית מתרככת.
  2. בתחתית מגש של כנאפה, מורחים מעט טחינה גולמית,שמים במרכז את הכרובית ומועכים אותה כפי שמוצג בסרטון.
  3. בקערה שמים שמים את שערות הקדאיף ומוסיפיפים כף מיונז,כף חרדל דיזון,כף שמן זית ומערבבים היטב ושמים בצד ל-5 דקות ששערות הקדאיף יתרככו.
  4. לאחר ששערות הקדאיף התרככו מפזרים מעל הכרובית במגש ויוצרים שכבה אחידה ולא עבה.
  5. שמים בתנור למשך 25 דקות עד שהכנאפה מזהיבה.
  6. פורסים ומעל שמים טחינה ומגישים.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של הכנאפה כרובית:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: