לביבות תפוחי אדמה מטוגנות מושלמות

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות של אורית לוי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סרטון להכנת לביבות תפוחי אדמה מטוגנות:

מצרכים להכנת לביבות תפוחי אדמה:
4 תפוחי אדמה
1 כפית מלח
2 ביצים
1 כפית פלפל
כוס ורבע קמח (המידה מתכוונת לכוס לשתיה קרה חד פעמית)

אופן הכנה:
1. מגרדים בפומפיה את תפוחי האדמה וסוחטים מהם את הנוזלים.
2. מוסיפים לתפוחי האדמה המגורדים את שאר החומרים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מהתערובת יוצרים לביבות כפי שהודגם בסרטון ומטגנים בשמן חם.
4. לאחר שהלביבות השחימו משני הצדדים מוציאים לנייר סופג ומגישים.

ניתן להגיש עם רסק תפוחי עץ או לפזר אבקת סוכר או עם שמנת חמוצה

מתכונים נוספים:
סופלה שוקולד מתכון מנצח של תומר תומס

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: