תפריט סגור

לחמניות מאפינס עם גבינות, זיתים ועשבי תיבול של אורית לוי

לחמניות מאפינס גבינה

לחמניות מאפינס עם גבינות, זיתים ועשבי תיבול

מרכיבים
50 גר' חמאה
1.5 כוס חלב
6 כפות קמח רגיל + 1 שקית אבקת אפייה
חצי כוס זיתים קצוצים
200 גר' גבינה צהובה / פרמז'ן / מוצרלה מגורדת
100 גר' בולגרית או פטינה
3 קוביות עשבי תיבול לבישול איטלקי של דורות או לקצוץ עשבי תיבול שאתם אוהבים
3 ביצים טרופות
1 קוטג'
מלח ופלפל
שומשום לקישוט

אופן ההכנה
1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.
2. להמיס בסיר חמאה וחלב עד רתיחה קלה..
3. להוריד מהאש ולהוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב היטב דקה לקבלת רביכה אחידה..
4. להוסיף גבינות, עשבי תיבול וזיתים לתערובת החמה ולערבב היטב..
5. להוסיף מלח, פלפל וביצים ולערבב היטב..
6. להוסיף את הקוטג' ולהמשיך לערבב..
7. לשמן שקעים של תבנית מאפינס..
8. למלא את השקעים של תבניות המאפיס המשומנות עם כף עד שני שליש מגובה השקע..
9. לפזר שומשום ולאפות 30 דק' או עד שמזהיב..

Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!