Search

מאפה בצק עלים במילוי קרם וניל משגע

מאפה בצק עלים במילוי קרם וניל משגע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מאפה בצק עלים במילוי קרם וניל משגע

מלי מאירוב משתפת אותנו במתכון למאפה בצק עלים

מצרכים:
1 חבילה בצק עלים (קילו)
½1 כוסות חלב (+ חצי כוס לקערה)
½ כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל (10 גרם)
2 כפיות תמצית וניל
2 ביצים
5 כפות קורנפלור
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
מאפה גבינות מושלם של אורטל עמרם

    מאפה פילו גבינות מתוק – תומר תומס
    מאפה קינמון מתכון מושלם

    מתכון נוסף:

    אופן ההכנה:
    1. נפשיר בצק עלים לפי הוראות היצרן.
    2. בסיר נשים כוס וחצי חלב עם הסוכר, סוכר וניל ותמצית וניל – נחמם עד שהסוכר נמס, שלא ירתח!
    3. בקערה נערבב 2 ביצים, 5 כפות קורנפלור, חצי כוס חלב.
    4. כשהחלב על הגז חם נשפוך טיפה ממנו לקערת הקורנפלור והביצים.
    5. נערבב שהביצים לא יתבשלו (השוואת טמפרטורות), ואז את כל תערובת הביצים נשים בסיר החלב.
    6. נחזיר לגז ונבשל על להבה נמוכה בינונית.
    7. נערבב באופן תמידי עם מטרפה כל הזמן עד שזה מסמיך ומגיע למרקם של מעדן, זה לוקח בערך 8 דקות. כל הזמן לערבב.
    8. נצנן ונשים ניילון נצמד על התערובת ונכניס למקרר לשעה או יותר.
    9. נפתח את הבצק עלים ונחתוך למלבנים.
    10. נרדד קצת ואז נשים מהתערובת בחצי המלבן, לא לשים הרבה שלא יברח באפייה.
    11. נסגור את הבצק טוב בקיפול מעל התערובת ונהדק שלא ייפתח.
    12. נמרח ביצה עם כפית סוכר ונאפה אפייה רגילה 2 פסים על 190 מעלות עד שמזהיב.
    13. נפדר באבקת סוכר ונחתוך לאצבעות, הבצק יתפח אבל כשתחתכו אותו לאחר מכן הנפיחות תרד.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות