תפריט סגור

מאפה גבינות ופסטה של אורית לוי

מאפה פסטה וגבינות אורית לוי

מאפה גבינות ופסטה של אורית לוי

1 חבילת פסטה חלולה (פנה, קונכיות, צדפים) 500 גרם
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
שמן זית לזילוף על הפסטה אחרי הבישול
1 גביע גבינה לבנה 250 גרם
200 גרם גבינה בולגרית או פטה מפוררת
1 גביע קוטג' 250 גרם
3 ביצים טרופות
1 מיכל שמנת מתוקה (אפשר גם שמנת לבישול) 250 מ"ל
פירורי לחם לכיסוי המאפה
מעט תבלין בזיליקום מיובש או אורגנו
מעט מלח
כפית תבלין אגוז מוסקט טחון
מעט פלפל





אופן ההכנה:
1. מתחילים בחימום התנור ל-180 מעלות
2. מבשלים לפי הוראות היצרן את הפסטה, מסננים, שוטפים ומשמנים את הפסטה עם מעט שמן זית
3. בקערה מערבבים את הגבינות,תבלינים,שמנת וביצים ואז מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת,משטחים ומפזרים מעל את פירורי הלחם.
5. אופים בתנור במשך 40 דקות עד להזהבה.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
מאפה פסטה וגבינות אורית לוי
Published On
ציון ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!