מאפינס גבינות ופטריות

מאפינס גבינות ופטריות
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו למאפינס גבינות ופטריות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו למאפינס גבינות ופטריות.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת מאפינס גבינות ופטריות:

מצרכים להכנת מאפינס גבינות:

  • 4 ביצים לארג'
  • כוס וחצי קמח תופח
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 1 גביע קרם פרש של השף הלבן תנובה
  • 50 גרם גאודה עיזים מגורדת- קולקשיין תנובה
  • לקישוט:פלפל קלוי,פטריות שמפניון טריות,טריו פתיתים מיקס 3 גבינות
  • כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמי לשתיה חמה

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את הביצים,קמח תופח,שמן זית,מלח,פלפל שחור,קרם פרש,גאודה עיזים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  2. מרססים את כוסות או תבנית המאפינס.
  3. שופכים את הבלילה לכוסות המאפינס לגובה של 3/4 מגובה כוס או שקע המאפינס ומקשטים בפלפל קלוי,פטריה,טריו פתיתים מיקס 3 גבינות.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20 דקות.
  5. מגישים לצד סלט רענן.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: