תפריט סגור

מתכון ללחם ביתי של נטלי מור יוסף

מתכון ללחם ביתי של נטלי מור יוסף

מתכון ללחם ביתי


מצרכים ללחם ביתי
1 ק"ג קמח
3 כוסות חד פעמי מים פושרים
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
3/4 כוס שמן

אופן הכנה:





1. בקערת המיקסר שמים את הקמח,סוכר,מלח,שמריםהמים הפושרים והשמן, מפעילים את המיקסר עם וו לישה עד לקבלת תערובת אחידה.
2. משמנים את הבצק קלות, יוצרים כדור , מכסים ומניחים שעה להתפחה.
3. לאחר שעה מוציאים את הבצק מקערת ההתפחה, שוב משמנים קלות, לשים את הבצק,יוצרים שוב כדור ומחלקים ל-8 חלקים שווים.
4. מכל חלק יוצרים את הצורה הרצויה כמודגם בסרטון.
5. מסדרים במגש מכסים במגבת ומשאירים לתפיחה.
6. בקערה קטנה מערבבים 2 חלמונים וכף חומץ ומברישים את הלחם בעזרת מברשת.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים עד להשחמה.

למתכוני לחמים נוספים לחצו על הקישור: לחמים

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
מתכון ללחם ביתי של נטלי מור יוסף
Published On
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!