נתחי עוף בטמפורה וצילי

נתחי עוף בטמפורה ורוטב צילי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לנתחי עוף בטמפורה וצילי

מצרכים:
לבלילה:
כוס חד פעמי לשתיה חמה של קמח
חצי כוס חד פעמי לשתיה חמה קורנפלור
1 שקית אבקת אפיה
כוס מי ברז קרים
כף רוטב טריאקי
1.2 ק"ג חזה עוף מחולק לקוביות כפי שמוצג בסרטון
לרוטב:
חצי כוס רוטב טריאקי
חצי כוס רוטב צילי מתוק
2 כפיות שום כתוש
חצי כוס שומשום קלוי


אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את הקמח,קורנפלור,מי ברז קרים,כף טריאקי,שקית אבקת אפיה ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  2. שמים את קוביות חזה העוף בבלילה שהכנו ומשרים למינימום 15 דקות במקרר.
  3. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה שמים, את רוטב הטריאקי,רוטב צילי מתוק,שומשום קלוי,שום כתוש ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. מחממים שמן במחבת עמוקה ומתחילים בטיגון העוף בטמפורה עד להזהבה,חשוב לטגן ב-2 שלבים על מנת לקבל קריספיות כלומר מטגנים חצי טיגון, מעבירים לרשת מעל תבנית ,נותנים להתקרר טיפה ואז מטגנים שוב עד להזהבה.
  5. לאחר טיגון שני שמים את נתחי העוף בקערת הרוטב שהכנו,מערבבים היטב ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: