סלמון אפוי בתנור
אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון מושלם לסלמון אפוי בתנור עם ציפוי מושלם.
מצרכים:
4 חלקי דג סלמון (ללא העור)
50 גרם קשיו גרוס
50 גרם צנוברים (לא קלויים)
לרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות שום כתוש
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
1 כפית פלפל שחור גרוס
½ כוס פטרוזיליה יבשה
1 כפית פפריקה
סלמון בטריאקי מתכון מושלם
דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול – מתכון מושלם
מתכוני דגים נוספים
אופן הכנה:
1. שוטפים את הדגים ומסננים ואז משרים את הדגים למשך 15 דקות במיץ לימון ו-2 כפות חומץ, ואז שוטפים ומסננים.
2. בקערה שמים את כל המרכיבים לרוטב (חוץ מהקשיו וצנוברים) ומערבבים לאיחוד. ואז טובלים את הדגים למשרה במשך שעתיים במקרר.
3. מחממים תנור ל 180 מעלות, מסדרים את הדגים בתבנית לפזר את הקשיו והצנוברים על הדג ומכניסים לתנור למשך 15 דקות בחום של 180 מעלות.
סרטון עם מתכון נוסף לסלמון אפוי בתנור: