עוגיות בולו טריפוליטאיות

עוגיות בולו טריפוליטאיות 1
הם מושלמות לצאת הצום או לכל ימות השנה,מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הם מושלמות לצאת הצום או לכל ימות השנה,מתכון של תומר תומס

אז מה בעצם צריך להכנת ה עוגיות בולו טריפוליטאיות ?

  • 10 ביצים לארג'
  • גרידת תפוז מ-2 תפוזים או לימון
  • 2 כוסות מיץ תפוזים
  • כוס שומשום
  • חצי כוס זרעי אניס
  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כוסות שמן
  • כפית מלח
  • 4 שקיות סוכר וניל
  • 4 שקיות אבקת אפיה +2 ק"ג קמח
  • 1 כפית מי זהר או תמצית שקדים
  • כוס צימוקים בהירים
  • כוס צימוקים כהים
  • כוס שקדים קצוצים גס
  • כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמי לשתיה חמה

אז איך בעצם מכינים את העוגיות בולו טריפוליטאיות?

  1. בקערה גדולה שמים את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת האפיה ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  2. מוסיפים בהדרגה לקערה את הקמח עם אבקת אפיה ולשים עד לקבלת בצק אחיד (הבצק אמור להיות קצת דביק).
  3. מכסים ונותנים לבצק לנוח כחצי שעה.
  4. שמים מגש עם נייר אפיה מעל,מרטיבים קלות את הידיים,יוצרים מעין קציצות מהבצק,מסדרים בתבנית ומשטחים,כפי שמוצג בסרטון.
  5. לפני אפיה מפזרים שומשום על העוגיות בתבנית ומכניסים לאפייה 180 מעלות מצב טורבו (אפשר לקשט כל עוגיה בשקד לא מקולף ) ואופים למשך כ-20 דקות.

סרטון על כל שלבי ההכנה של עוגיות בולו טריפוליטאיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: