עוגת גבינה קרה פירורים מתכון של תומר תומס

עוגת גבינה קרה תומר תומס
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוגת גבינה עם ציפוי של פירורים ללא אפיה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוגת גבינה עם ציפוי של פירורים ללא אפיה.

סרטון להכנת עוגת גבינה קרה:

מצרכים:

  • 2 מיכלים של שמנת מתוקה
  • 2 חבילות של גבינה 9% או גבינת שמנת
  • 100 גרם חמאה
  • 4 כפות סוכר
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 חבילת פודינג אינסטנט בטעם וניל
  • 1 לימון
  • 1 חבילה של ביסקוויט פתי בר
  • תבנית בגודל 24 או 26

אופן הכנה:

  1. טוחנים את הביסקויטים (יש להזהר מטחינת יתר).
  2. ממיסים את החמאה ובעזרת מברשת משמנים עם החמאה המומסת את התבנית ושמים בצד.
  3. בקערה שמים את יתרת החמאה המומסת עם הביסקוויטים שטחנו ומערבבים היטב.
  4. שמים בתחתית התבנית 2/3 מתערובת הביסקוויטים והחמאה ומהדקים ומיישרים ו-1/3 מתערובת החמאה והביסקוויטים שומרים לציפוי העוגה בחלק העליון.
  5. שמים בקערת המיקסר את 2 המיכלים של השמנת המתוקה,את הפודנג וניל,4 כפות סוכר ומתחילים להקציף,לאחר שהחומרים בקערה התאחדו, מגבירים את המהירות ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
  6. מעבירים את הקצף היציב לקערה,מגרדים מעל מעט גרידת לימון,מוסיפים את השמנת החמוצה ואת הגבינה הלבנה/גבינת שמנת ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. שמים את תערובת הגבינה בתבנית מעל שכבת הביסקוויטים ומיישרים.
  8. קולים קלות את פירורי הביסקוויטים +כף סוכר שנשארו במחבת(לא חובה),מקררים ושמים מעל תערובת הגבינות בתבנית,אפשר לשים ישר את פירורי הביסקוויטים מעל העוגה ללא קליה וללא תוספת סוכר.
  9. שמים במקרר למשך 4-5 שעות במקרר או שעתיים במקפיא,חותכים ומגישים.

מתכונים נוספים:

עוגת גבינה קלה ללא הפרדת ביצים
עוגת גבינה ומייפל
עוגת גבינה ניו יורקית

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: